Indhold

Første 29 får kurset til 29,-

Betal det samme som minimumskurtagen

Hvis du er en af de 29 første får du hele kurset til prisen for minimumskurtagen hos de fleste børsmæglere, nemlig 29 DKK. Det inkluderer kurset og alle fremtidige opdateringer af kurset. Så skynd dig. Jeg garanterer, at det kommer til at spare dig for mindst 29 DKK i kurtage, fordi du skal sælge et fejlkøb senere. Når de første 29 DKK stiger prisen til 89,- for de næste 29 deltagere, som er prisen for en måneds basispakke på Netflix. Derefter stiger prisen til 299,- som er prisen for en måneds telefonabonnement.

Risikofrit at købe kurset

Jeg har gjort mig meget umage med kurset. Du får alt det her!

  • Fuld tilfredshed eller pengene tilbage

  • Afklarende spørgsmål så du får styr på dit hvorfor, hvordan og hvad i investeringerne.

  • Grundlæggende forståelse for at investere i passive indeksfonde

  • Adgang til en lukket Facebookgruppe, hvor deltagerne på kurset kan inspirere hinanden og jeg svarer på spørgsmål.

  • Mulighed for at være med til at forme et simpelt produkt og foreslå nye moduler.

Det får du IKKE

Kurset ikke en hemmelig, mirakuløs strategi

Kurset indeholder ikke en eneste hemmelig eller mirakuløs strategi. Du kan finde alle informationer i kurset frit tilgængeligt på nettet andre steder. Du kan finde masser af kurser, der er meget dyrere og med meget mere materiale. Kurset sikrer dig ikke et afkast, der ligger over markedet, og du lærer ikke i kurset, hvordan du vælger vinderaktier.

Det kursus jeg gerne ville have fulgt

Lars Olesen

Men dette kursus ville jeg have ønsket, at jeg havde gennemført, da jeg startede mine investeringer. Jeg er endt med at gøre mange ting bagvendt - og jeg har afprøvet mange forskellige strategier. Hvis du reelt gerne vil have, at investeringer skal være være simple og minimalistiske, så tag en dyb indånding og gå i gang med kurset.

Simpel, minimalistisk investering

Du lærer om passiv indeksinvestering baseret på dine mål

Kurset er for dig, der gerne vil have en minimalistisk og simpel tilgang til investering. Vi starter med hvorfor, du vil investere. Derefter hvordan du kan komme videre med dine investeringer. Så nærmer vi os, hvad du kan investere i. Undervejs afdækker vi også hvordan du får råd til det, hvornår du kan komme i gang og hvordan du kan gribe det an i praksis. Kurset baserer sig i høj grad på den medrivende bog Simple Path to Wealth. Hvad betyder alle begreberne fra investeringsverdenen? Hvordan kan du gøre investering så simpelt som muligt gennem passive indeksfonde? Hvad er din risikoprofil, og hvordan kan du tage højde for det? Vi bliver helt praktiske, når du lærer også hvor og hvordan du selv kan købe dine indeksfonde.